CVEdetails.com the ultimate security vulnerability data source
(e.g.: CVE-2009-1234 or 2010-1234 or 20101234)
Log In   Register
  Take a third party risk management course for FREE
Vulnerability Feeds & WidgetsNew   www.itsecdb.com  

Symantec » Altiris Deployment Solution » 6.9 SP1 * * : Security Vulnerabilities

Cpe Name:cpe:2.3:a:symantec:altiris_deployment_solution:6.9:sp1:*:*:*:*:*:*
Press ESC to close
# CVE ID CWE ID # of Exploits Vulnerability Type(s) Publish Date Update Date Score Gained Access Level Access Complexity Authentication Conf. Integ. Avail.
1 CVE-2010-0109 119 DoS Overflow 2018-02-19 2018-03-18
3.3
None Local Network Low Not required None None Partial
DBManager in Symantec Altiris Deployment Solution 6.9.x before DS 6.9 SP4 allows remote attackers to cause a denial of service via a crafted request.
2 CVE-2009-3110 362 2009-09-08 2013-02-07
5.8
None Remote Medium Not required Partial None Partial
Race condition in the file transfer functionality in Symantec Altiris Deployment Solution 6.9.x before 6.9 SP3 Build 430 allows remote attackers to read sensitive files and prevent client updates by connecting to the file transfer port before the expected client does.
3 CVE-2009-3109 Exec Code Bypass 2009-09-08 2013-02-07
9.3
None Remote Medium Not required Complete Complete Complete
Unspecified vulnerability in the AClient agent in Symantec Altiris Deployment Solution 6.9.x before 6.9 SP3 Build 430, when key-based authentication is being used between a deployment server and a client, allows remote attackers to bypass authentication and execute arbitrary commands as SYSTEM by spoofing the deployment server and sending "alternate commands" before the handshake is completed.
4 CVE-2009-3108 264 +Priv 2009-09-08 2013-02-07
7.2
None Local Low Not required Complete Complete Complete
The Aclient GUI in Symantec Altiris Deployment Solution 6.9.x before 6.9 SP3 Build 430 installs a client executable with insecure permissions (Everyone:Full Control), which allows local users to gain privileges by replacing the executable with a Trojan horse program.
5 CVE-2009-3107 264 Bypass 2009-09-08 2013-02-07
4.8
None Local Network Low Not required Partial Partial None
Symantec Altiris Deployment Solution 6.9.x before 6.9 SP3 Build 430 does not properly restrict access to the listening port for the DBManager service, which allows remote attackers to bypass authentication and modify tasks or the Altiris Database via a connection to this service.
6 CVE-2009-3033 119 Exec Code Overflow 2009-11-25 2017-08-17
9.3
None Remote Medium Not required Complete Complete Complete
Buffer overflow in the RunCmd method in the Altiris eXpress NS Console Utilities ActiveX control in AeXNSConsoleUtilities.dll in the web console in Symantec Altiris Deployment Solution 6.9.x, Altiris Notification Server 6.0.x, and Management Platform 7.0.x allows remote attackers to execute arbitrary code via a long string in the second argument.
7 CVE-2009-3031 119 Exec Code Overflow 2009-11-03 2018-10-10
9.3
None Remote Medium Not required Complete Complete Complete
Stack-based buffer overflow in the BrowseAndSaveFile method in the Altiris eXpress NS ConsoleUtilities ActiveX control 6.0.0.1846 in AeXNSConsoleUtilities.dll in Symantec Altiris Notification Server (NS) 6.0 before R12, Deployment Server 6.8 and 6.9 in Symantec Altiris Deployment Solution 6.9 SP3, and Symantec Management Platform (SMP) 7.0 before SP3 allows remote attackers to execute arbitrary code via a long string in the second argument.
8 CVE-2009-3028 Exec Code 2011-03-07 2013-02-07
6.8
None Remote Medium Not required Partial Partial Partial
The Altiris eXpress NS SC Download ActiveX control in AeXNSPkgDLLib.dll, as used in Symantec Altiris Deployment Solution 6.9.x, Notification Server 6.0.x, and Symantec Management Platform 7.0.x exposes an unsafe method, which allows remote attackers to force the download of arbitrary files and possibly execute arbitrary code via the DownloadAndInstall method.
Total number of vulnerabilities : 8   Page : 1 (This Page)
CVE is a registred trademark of the MITRE Corporation and the authoritative source of CVE content is MITRE's CVE web site. CWE is a registred trademark of the MITRE Corporation and the authoritative source of CWE content is MITRE's CWE web site. OVAL is a registered trademark of The MITRE Corporation and the authoritative source of OVAL content is MITRE's OVAL web site.
Use of this information constitutes acceptance for use in an AS IS condition. There are NO warranties, implied or otherwise, with regard to this information or its use. Any use of this information is at the user's risk. It is the responsibility of user to evaluate the accuracy, completeness or usefulness of any information, opinion, advice or other content. EACH USER WILL BE SOLELY RESPONSIBLE FOR ANY consequences of his or her direct or indirect use of this web site. ALL WARRANTIES OF ANY KIND ARE EXPRESSLY DISCLAIMED. This site will NOT BE LIABLE FOR ANY DIRECT, INDIRECT or any other kind of loss.